Η Εταιρία

Πέρασαν σχεδόν τρεις γενιές από τότε που ιδρύθηκε. Από τότε ειδικευόμασταν στη συσκευασία, έχοντας συνεργασίες με μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, κυρίως από το χώρο της βιομηχανίας και του εμπορίου.

Οι δεκαετίες κυλούσαν και από το «χαρτί» ως κυρίαρχο υλικό, σήμερα χρησιμοποιούμε ξύλο, πλαστικό, αλουμίνιο, ύφασμα και δέρμα για να φτάσουμε σε αποτελέσματα και λειτουργικές λύσεις που θα διαφοροποιούν τις προσεγγίσεις επικοινωνίας των πελατών μας.

Τότε, αυτοπροσδιοριζόμασταν ως εταιρία «γραφικών τεχνών». Σήμερα, με τη χρήση νέων τεχνολογιών και έχοντας συγκεντρώσει εμπειρία και γνώση, υποστηρίζουμε ότι αυτό που κάνουμε δεν είναι τίποτα λιγότερο από «Innovative Structural Packaging & POP Material».

Ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και στη παραγωγή οποιασδήποτε ιδέας, από ένα διαφημιστικό έντυπο μέχρι την ειδική συσκευασία ή κατασκευή, χρησιμοποιώντας συνδυασμούς καινοτόμων υλικών για ένα διαφοροποιημένο τελικό αποτέλεσμα.

Οι πελάτες μας αναγνωρίζουν ότι ακούμε τις ανάγκες τους και τις αποκωδικοποιούμε με εναλλακτικές προτάσεις για να έχουν περισσότερες επιλογές. Βασικός στόχος: η ενδυνάμωση και εδραίωση της εικόνας τους και η υποστήριξη των μαρκών τους στα σημεία προβολής και πώλησης.

Αυτό που πάντα πιστεύαμε και εξακολουθούμε να πιστεύουμε είναι ότι η επικοινωνία, στην κάθε μορφή της, απαιτεί αμεσότητα και ευελιξία. Άλλωστε, δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, ιδιαίτερα σε καιρούς έντονων προκλήσεων και αλλαγών.